Bröllopsfotograf

Limousine + bröllopfoto = sant!

Nova Limousine erbjuder professionell fotografering i samband med bröllop. Vår specialitet är heldagsuppdrag då både limousinetransport och fotografering ingår i priset.

Förutom att vi dokumenterar hela bröllopsdagen utfört vi en eller fler arrangerade fotograferingar i valfri miljö, utifrån brudparets önskemål. En heldags fotograferande brukar resultera i ca 500 högupplösta digitala bilder som leverera på en DVD.

Limousinen står till brudparets förfogande hela dagen. Vi skjutsar er t.ex. till frisören, floristen, hämtar tärnor och näbbar, med mera. Naturligtvis också till och från vigseln och till festen – och eventuellt också till hotellet. Ni avgör helt och hållet hur er hyrestid bäst ska disponeras.

Vi kan naturligtvis också utföra fotouppdrag även om ni inte önskar hyra limousine.

Prisexempel för limousine och foto:
10 timmar – 13 000 kr
12 timmar – 15 000 kr.

Begär offert för övriga önskemål. Tiden anger effektiv hyrestid. Framkörningsavgifter kan förekomma.

Ett bröllop behöver inte enbart transporter och foto utan också en hel del trycksaker i form av programblad, inbjudnings- och tackkort, placeringskort, affischer med mera. I vårt företag finns hög kompetens även inom detta område. Fråga oss därför också om hjälp med trycksaker, layout, text och bild.