Jobba hos oss

Kan du knyta en slips?

Är du serviceinriktad? Kan du knyta en slips? Har du taxiförarlegitimation? Vill du ha ett jätteroligt extrajobb, lite då och då?

Nova Limousine söker ständigt serviceinriktade extraförare som kan ställa upp vid behov – främst helger. Men även om vi är ett litet företag har vi teoretiskt sett öppet dygnet runt, året runt.

Du ska kunna knyta en slips, bära upp en kostym och kunna putsa ett par skor. Det är också bra om du kan sy i en knapp, kan öppna en champagneflaska, få bort läppstift från en brudklänning. Med andra ord måste du också kunna improvisera och ha förmågan till att hitta lösningar på diverse problem som dyker upp. 

Naturligtvis kräver vi också taxiförarlegitimation, tidigare yrkesförarerfarenhet, språkkunskaper och lokalkännedom.

Men det viktigaste för oss, och det vi värdesätter mest, är social kompetens och förmågan att möta kunder på ett professionellt sätt – och inse betydelsen av att ”se med inte synas”. Den vi söker ska också inse vikten av att vara steget före i mötet med kunderna och ”kändisarna” som vi har förtroendet att transportera. 

Eftersom våra fordon är stationerade i Falun är det lämpligt att du finns i närområdet för att kunna ställa upp med kort varsel.

Tomas, vd, 023-663 00 00