Om oss

Välkommen till Nova Limousine!

Nova Limousine, med hemvist i Falun/Borlänge, hälsar dig välkommen till en upplevelse med professionella, lyxiga och trevliga förtecken!

Sedan år 2010 är vi Dalarnas första alternativ för dig då det gäller exklusiva resor och minnesvärda upplevelser. I vår långa limousine erbjuder vi lyxig komfort för både privatpersoner och företag.

Limousinen, som rymmer åtta passagerare, passar utmärkt i samband med bröllop, examen, fest, jubileum, dating, svensexa, möhippa, kick off, bal, event, kundträff, krog och restaurang, konferens, flygtransfer, julbord, konsert, sportevenemang osv.

Nova Limousine utgår från Falun, men vi trivs lika bra i Borlänge eller i Dalarna i övrigt – eller i länen runt omkring. Självklart kör vi dig just dit du vill, kanske till Arlanda och Stockholm eller till någon av de övriga storstäderna. Vi tillämpar enbart fasta priser. Fråga oss gärna om du inte finner det du söker bland våra prisexempel.

Grundregeln är enkel, ju fler ni är som åker desto billigare blir det per person, och ju längre tid ni hyr limousinen desto lägre blir timpriset.

Nova Limousine är godkänt av Transportstyrelsen för yrkesmässig trafik. Vår limousine är taxiregistrerad (gula skyltar) och godkänd av Bilprovningen och fordonet är utrustat med godkänd taxameter.

Både vi som företag och du som kund hos oss är rätt försäkrad. Vi har många års erfarenhet av yrkesmässig trafik i olika former.

Välkommen med din bokning!

Tomas Carlquist,
Ägare och förste förare